Ässäkenttämalli (Lappset Group)

Ässäkenttämalli (Lappset Group)

maanantai 29. helmikuuta 2016

Talvirieha kaakamolaisittain 

Vietimme eilen leppoisaa talviriehapäivää aurinkoisessa pakkassäässä. Tapahtuma onnistui hienosti:  väkeä oli paikalla hyvin, ja meininki oli mahottoman mukava. Tapahtuman keskiössä olivat lapset, mikä on tietenkin luontevaa lasten lähiiikuntamahdollisuuksia tukevalle hankkeelle.

Pientä hiihtokansaa
Palkinnot kruunaavat liikunnan ilon
 


Saimme nauttia pienten hiihtäjien iloisista hymyistä ladulla ja palkintojenjaossa. Jokainen hiihtäjä palkittiin karkkipussilla ja sarjan kolme parasta Kaakamon kylätoimintayhdistyksen lahjoittamin mitalein.

Kisaosallistujia oli ihan pienistä aikuisiin. Myös täti- ja setäossallistujia liikutettiin lumikenkäjuoksun ja mettäsuksirintin merkeissä. Näissäkin sarjoissa kaikki palkittiin, ja parhaat saivat Kaakamon Napakympin lahjoittamat pitsalahjakortit. Kisailun leikkimielisyydestä huolimatta

vauhtia riitti umpihankihiihtäjilläkin

Päivän kohokohtia olivat myös Kemin Lämäreiden taitoluistelujaoston alokas- ja tulokasjoukkueiden upeat esitykset. Jäällä näimme päättäväisiä Pikku Myitä sekä näyttävän kantritanssiesityksen. Kaakamon vanhempainyhdistys haluaakin kiittää muodostelmaluistelijoita kisapäivää juhlistaneista esityksistä!

Jääprinsessoiden suloinen Pikku Myy -esitys

Snowflakes-joukkueen Countrydance-kisaesitys

Tapahtuma tuotti - paitsi hauskoja hetkiä lapsille ja aikuisille - myös mukavasti pohjaa kenttähanketta varten. Matka on pitkä, mutta jokainen tienattu euro vie lähemmäksi tavoitetta.

Ylpeänä saamme jälleen todeta, että kaakamolainen yhteenpuhaltamisen henki kantaa. Tapahtuma tarvitsee tekijänsä, ja onneksi meillä niitä on ollut hienosti. Talkoot saatiin jälleen pyörimään iloisen yhteishengen vallitessa. Tässä porukassa puuhailu on oikeasti hauskaa, ja yhteisöllisyyden tunne tekee toiminnasta kepeää. On ihan mahtavaa, että olemme saaneet mukaan uusia tekijöitä. Jokainen halukas on jatkossakin tervetullut mukaan porukkaan! 

Haluamme kiittää myös tapahtumaa eri tavoin tukeneita yrityksiä ja yhteisöjä. Olemme saaneet apua ja tukea useilta eri tahoilta, kiitos!

Kiitoksia ihan jokaiselle asiaan osallistuneelle. Tapahtuma ei pyori ilman järjestäjiä ja esiintyjiä, mutta ei tietenkään myöskään ilman kaikkein tärkeintä: osallistujia ja yleisöä. Ihan mahtavaa, että viihdyitte kanssamme. Kokoonnutaan taas piakkoin. Ässäkentältä kuuluu taas kohta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti