Ässäkenttämalli (Lappset Group)

Ässäkenttämalli (Lappset Group)

tiistai 21. kesäkuuta 2016

Hanurihalvausta hakemassaKaakamon kyläläisten hullut tempaukset lasten puolesta saavat jatkoa. Kaakamolaisen Napakymppi-baarin nokkamies, Jouni Kangas, laittaa nyt koko kehonsa peliin Ässäkentän puolesta. 
Jouni pistää varainkeruuseen uuden vaihteen silmään antamalla tukijoille täkyn: kun lahjoittaa Jounin kampanjan kautta Ässäkentälle, pääsee potkaisemaan Jounin pershalvausta hakemaan. Jos kampanja kerää 5000 euroa, Jouni lähtee Kamoon Kaakamoon tapahtuman jälkeen pappamopolla Kilpisjärvelle. Jos lahjoituksia tulee 10 000 euron edestä, ajaa Jouni vielä takaisinkin.

Lähtö on siis 10.7. pidettävien Kamoon Kaakamoon -festareiden jälkeen klo 02.00 Napiksen karaokelavalta. Jos siis siihen mennessä on saatu tarvittava summa kasaan. Jounin tempaukseen voi lahjoittaa sivun oikeasta laidasta löytyvällä ässäkenttälaskulla. Vaihda vain viitenumeroksi 1300. Lahjoittajien nimet julkaistaan tapahtumasivuilla sekä Ässäkenttäblogissa. Potkaistaan siis yhdessä Kankhaan poka pohjoseen!Kampanjaa ja mahdollista matkaa seurataan aktiivisesti Facebook-tapahtuman kautta https://www.facebook.com/events/1561399310832255/ .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti